Udvidet garanti

Service og garantiordning

Selv det bedste udstyr på markedet kan have defekter. Vi bestræber os på at have kvalitetsprodukter, fordi vores kunder fortjener udstyr som virker, blandt andet derfor er langt størstedelen af vores produkter producerede i EU! Alligevel kan det ikke undgås at der en sjælden gang imellem er defekter på alt slags udstyr uanset leverandør og oprindelsesland. Vi har derfor valgt at give vores kunder mulighed for at tegne en udvidet garanti på alt vores fabriksnye udstyr.

“Her eller der” garanti.

Vores udstyr sælges normalt med reservedelsgaranti, hvor reservedelene bliver sendt gratis til vore kunder i de første 12 måneder af produktets levetid. Til enhver tid indenfor de første 12 måneder er du også velkommen til at sende dit udstyr ind til vores værksted, så laver vi det ganske uden beregning, såfremt det er en produktfejl.

Ønsker du inden for de første 12 måneder en reparation og ønsker du ikke at sende produktet ind til os er omkostninger til fejlsøgning og udskiftning dine. Vi bistår naturligvis med erfaring, gode råd og hjælp til fejlfinding og udbedring. Denne garanti er normen indenfor en lang række leverandører i storkøkkenbranchen.

Ønsker i en udvidet tryghed og mindskning af uforudsete omkostninger, kan i med fordel tilkøbe vores udvidede serviceordning. Således bliver i omfattet af en garanti der udfører reparationer på jeres adresse og dækker både reservedele og timeløn.

Pris for udvidet garanti:

– UDVIDET GARANTI, PRIS FOR 1 ÅR –
Ovn (3-5 stik), 695 kr. (6-20 stik), 1.495 kr.
Flaskekøleskabe/backbar, 395 kr.
Opvaskemaskine, 895 kr.
Gasudstyr, 995 kr.
Øvrige varer*, 695 kr.

– UDVIDET GARANTI, PRIS FOR 2 ÅR –
Ovn (3-5 stik), 1.695 kr. (6-20 stik), 3.495 kr.
Flaskekøleskabe/backbar, 1095 kr.
Opvaskemaskine, 1.895 kr.
Øvrige varer*, 1.995 kr.

*ikke bestillingsvarer

Regler for garantiordningen er:

  • Ved udstyr til en værdi under 4000 kr. excl. moms skal udstyret sendes til vores adresse (vi sender pakkelabel)
  • Servicesager ved vores udvidet garanti får samme hurtige reaktionstid og  høje prioritering, som kunder uden garantiordning.
  • Den udvidede garanti gælder fra købsdato og henholdsvis 1 og 2 år frem. Der tages ikke højde for evt. senere ibrugtagningsdato.
  • Den udvidet garanti gælder kun i Danmark og kun i Jylland på Fyn, Sjælland samt brofaste øer.

Som ved alle andre garantier dækkes selvforskyldte skader ikke. Af selvforskyldte skader kan blandt andet nævnes: Forkert tilslutning, manglende rengøring / vedligeholdelse, ovne eller opvaskemaskiner uden afkalkningsanlæg mv.

Gummilister, glas, pærer og sliddele / forbrugsvarer såsom vakuumolie, sandpapir i kartoffelskrællere mv. er ikke omfattet af garanti.

Desuden forbeholder industriopvasker.dk sig retten til at kreditere udstyret eller omlevere til udstyr med minimum samme specifikationer og kvalitet, såfremt der er sket ændringer på markedet eller sortimentet i mellemtiden. Garantien gælder kun mangler ved selve udstyret og ikke på følgeskader på indhold mv. Cateringinventar.dk forbeholder sig retten til at nægte service til kunder, som har forfaldne saldi hos os.

Garantien gælder udbedring indenfor rimelig tid og vores servicenetværk sørger naturligvis for at dette sker hurtigst muligt. Der tages forbehold for fejlleverancer og mangler på reservedele generelt. Det kan ikke forventes at cateringinventar har erstatningsudstyr i en evt. reparationsperiode, men opleves en længere uduelighedsperiode vil Cateringinventar bestræbe sig på at finde erstatningsudstyr eller midlertidige løsninger, såfremt det står i vores magt. Udbedring sker indenfor normal arbejdstid og kun i hverdage – er der brug for weekend-udrykning hjælper vi gerne, hvis det står inden for vores eller serviceteamets magt, men akutte udrykninger er mod merpris.

I forbindelse med evt. låneudstyr eller såfremt der bliver leveret erstatningsudstyr vil omkostninger til selve ombytningen og evt. indbæring / tilslutning ikke være omfattet af garantien.