Om Kpa Company

Om Kpa Company

Siden 1994 har vi hos Cateringinventar.dk leveret udstyr til storkøkken i hele Danmark. Selskabet bag Cateringinventar.dk hedder Kpa Company ApS. I dag er vi 21 ansatte og hertil en lang række eksterne teknikkere, montører og samarbejdspartnere over hele landet. Det er gået stærkt og vi er tre år i træk blevet kåret som Børsen Gazelle. I en lang årrække koncentrerede vi os udelukkende om brugt udstyr i god stand, men efterspørgsel var for høj til at vi kunne holde de brugte varer hjemme. 

Derfor tog vi fat i egen import fra en række italienske fabrikker. Cateringinventar.dk, som i kender det i dag blev dermed født. Sidenhen er antallet af leverandører vokset kraftigt og spanske, polske, tyske, danske, tjekkiske og tyrkiske leverandører er nu en fast del af vores ugentlige leverancer. Før et stykke udstyr kommer i sortiment bliver det købt ind til test, så kan vi nemlig tjekke at kvaliteten lever op til vore krav. Vi holder dog stadig fast i de første leverandører, vi kontaktede i sin tid – de leverer nemlig rigtig god kvalitet, til en rigtig skarp pris. I dag er vi den hurtigstvoksende storkøkkenleverandør i landet og er samtidig blevet blandt de største danske leverandører af udstyr til storkøkken, både direkte til slutbrugeren og via engros-led / mellemhandler.

Vi har 5.000 m2 lager og showroom i Ikast nær Herning, samt 2 ekstra lagre i Herning. Alle varer på vores lager er forudbetalte, så vi kan udnytte kontantrabatterne hos leverandørerne. Alt hvad vi gør, sker med øje på omkostningerne. Det er nemlig den måde vi kan tilbyde den laveste pris til vores kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men ved at købe store mængder, forudbetale leverancer og holde vores salgsomkostninger nede – bl.a. ved ikke at have kørende sælgere, tilbyder vi rigtig gode produkter, til uhørt lave priser. Vi er mærkeuafhængige idet vi ikke sætter vores lidt til udelukkende én leverandør indenfor et givent produktområde. Alle leverandører har deres specialer og vi ønsker at kunne tilbyde nøgleprodukter til præcis det vores kunder ønsker. På den måde får du også ærlig og kompetent rådgivning i stedet for at handle med nogle, som stædig forklarer at den eneste model de har i sortiment tilfældigvis også er den bedste på markedet. Det er vores måde at drive forretning på og vores vækst indikerer at vores kunder er enige.

På grund af mange års erfaring og solid drift, har vi oparbejdet os en sund virksomhed med en stor egenkapital. Det betyder at du med stor tryghed kan handle hos os. Vores moderselskab Kpa Lind Holding ApS, samt vores importselskab Kpa Import ApS vidner ligeledes om vores solide fundament i en branche der kan være præget af usikkerhed. Virksomhederne drives og ejes i fællesskab af Kjeld Poulsgaard Andersen og Kristoffer Poulsgaard Andersen. Med en solid virksomhed, som vores, er du sikker på også at kunne få hjælp om 2-3-4-5 år. Alt udstyr får på et tidspunkt brug for lidt førstehjælp, men så er det rart at vide, at man stadig kan komme til importøren med ekspertviden, for minimal nedetid.

Vi har vores egne teknikkere i huset, som har specialviden omkring vores produkter. Her i huset har vi ligeledes stort reservedelslager med et kæmpe udvalg af vitale reservedele. Desuden har vi en aftale med en reservedelsleverandør med over 1,4 mio reservedele i sortiment – de fleste kan vi have 24 timer efter bestilling. Det giver tryghed for dig og det giver en tilfredsstillelse hos os, når vi kan hjælpe vores kunder hurtigt igang igen.

Et af de nyeste tiltag til vores forretning er vores PLUK-butik. I butikken kan du se vores store sortiment af bakker, fade, kurve, knive, køkkenmaskiner mv. Meningen er at du kan få køkkentilbehøret med hjem samme dag. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi butikken udelukkende for at få lidt inspiration. Vi har ingen købetvang ?

Som noget helt nyt har vi i efteråret 2016, slået dørene op for privathandel af kvalitets-køkkenmaskiner via vores søsterside http://industriopvasker.dk – her er alle velkommen til at købe udstyr hjem til privaten. Samme gode kvalitet, som du finder hos Cateringinventar.dk

I 2016 erhvervede vi også vores knivbutik www.knivblokken.dk og opstartede vores koncept www.industriopvasker.dk

I 2017 blev vores lager en knap ressource – derfor erhvervede vi 5.000 m2 yderligere lager på samme gade – i alt besidder vi nu 10.000 m2 lager fyldt med storkøkken til gode priser.

Oktober 2017 er også året hvor vores nyeste medlem af familien www.restaurantinventar.dk her finder du alt i møbler til Café og Restaurant. Konceptet er det samme, som vi altid har haft. Vi ønsker at give dig et godt produkt til en skarp pris – og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Ring til os i dag på 78 76 08 34, skriv en mail på [email protected] eller kig forbi på Rømersvej 33, 7430 Ikast. Vi har altid kaffe og kold vand klar – og vi tager dig gerne med ud på lageret for at pakket et stykke udstyr ud, så du kan mærke det med egne hænder inden evt. køb.